diumenge, 27 de desembre del 2009

Les seues històries

Huí és un dia d'estos que penses molt amb les persones que t'han marcat més en la teua vida o simplement que t'han fet sentir de forma diferent amb les seues històries.
Farà unes setmanes vaig descubrir la vida d'una persona que em va deixar bocabadada i ahir també em van contar una altra història d'estes que et fa pensar i reflexionar més sobre la vida de les persones. Pots arribar a pensar que hi ha gent molt afortunada i altra, que sense saber perquè, no ho és tant. Hi ha vides molt difícils de viure i que solament s'entenen profundament si ets tu el que l'estas vivint. Però el simple fet de poder reflexionar sobre eixes vides, ja és intentar clavar-se en el seu lloc, en la seua pell. Jo valore molt a aquestes persones perquè, crec, que tenen més vida viscuda en meys temps, que la vida els fa aprendre les coses més ràpid per tindre que sobreviure a les situacions complicades, han de demostrar tot el que poden fer, tot el que surt del seu cor...
Simplement volia reflexionar un poc sobre aquest tema. Sé que dóna per a molt. Si algú es sent indentificat sols dir-li que valore la seva valentia, perquè per a mi, són uns herois de la vida!

1 comentari:

  1. Hola Mala!
    Tots som(o no som) herois de la vida en la mesura que som capaços de comprendre-la, canviar-la I sobretot gaudir-la. Cadascú de nosaltres actuem en funció de les circumstàncies que ens ha tocat viure, aprenem de l’experiència pròpia i vivim el temps que ens ha tocat viure. Potser aquells que ens ha tocat viure (de vegades sobreviure) més intensament tenim més vida viscuda, però de vegades això ens fa tindre més reticències per viure-la sense reflexionar-la. El més important de tot, crec jo, és equilibrar la balança dels aprenentatges (positius I negatius), I a poder ser utilitzar les eines que ens ajuden a omplir el sac dels positius. Una d’aquestes eines (potser la més enriquidora) és la d’aprendre de les vides no viscudes, que no és altra que la de compartir moments, experiències i projectes de vida amb la gent que t’envolta. Gràcies per compartir-los i ajudar-nos a aprendre!

    ResponElimina